"Sikke tider" og gæster d. 26.11.2023

Vores sidste koncert her i 2023 bød på både viser af vores egne aktive, men også med gæster udefra.

Vi var lidt spændte på, hvor mange der kom, for der er jo godt gang i julerierne rundt omkring og desuden var det temmelig koldt udenfor.

Vores visevenner er jo meget trofaste, så vi havde faktisk fuldt hus.


Eftermiddagen startede med fællessangen "Der er noget i luften"

Herefter lagde Ib ud med Shu-bi-dua's "Costa Kalundborg" - den handler jo netop om de tider vi har nu med klimaforandringer og krig rundt omkring i verden.


Marina sang en rigtig sjov tekst på melodien "Musens sang" fra "Mød mig på Cassiopia" med teksten "Golf", som handler om, hvad man kan komme ud for som golfspiller.


Vi kender vel alle "Svantes lykkelige dag" - det er den med Nina der er gået i bad og Svante der spiser ostemad - men Benny Andersen og Poul Dissing har også skrevet "Svantes sorte vise" som handler om Svante der har nået bunden og fået en depression ovenpå sit drikkeri. Jørgen sang denne vise med bravour.


Den næste sang var skrevet af Hanna's kusine og var en hyldest til hendes mormor. Både Hanne og Elsebeth er mormødre, så det passede så fint, at de sang denne sang sammen.


Lidt jul kom vi ikke helt udenom - Jørgen sang om hvordan man kan få "av i æ liv" når man får for mange snapse og for fed mad - i sangen om "Julefrokost"


Gulla og Elsebeth påstod, at de på deres arbejde ved samlebåndet savnede, at blive udsat for chefens "Sexchikane", og nu ville de prøve at tiltrække sig hans opmærksomhed.


Efter nu at have hørt vores nogle af vores aktive, var det tid til at høre, hvad vores gæster havde valgt at underholde os med.

Vores gæster var Nellie og Frank Samuelsen fra Visens Venner i Helsingør, som havde taget den lange tur til Jylland, for at underholde os.

Vi fik en masse sjove, søde og "syng med"-viser, som Frank bl.a. selv har skrevet en del tekster til - melodierne har han, som Nellie sagde, "planket fra andre" - men det blev de ikke kedligere af - og de blev krydret med sjove historier.


Tiden var inde til at holde pause, og vi sluttede 1. afdeling med "Dejlig er den himmelblå".


Efter pausen havde vi fundet en forholdsvis ny sang fra Højskolesangbogen. Teksten er af Dy Plambeck og melodien af Marianne Søgaard. Det var sangen "Hold håbet op".


Gulla startede 2. afdeling med brug af hele husorkestret i en Gitte Hænning sang fra 1968 - "De glade år".


I 1989 udgav Anne Linnet en CD "Min sang" med tekster af Johannes Møllehave og melodier som hun selv havde sat til hans digte. Fra denne CD, havde Kirsten valgt, at synge sangen "Maria, Maria", der handler om Maria Bebudelse, der hvor hun får at vide, at hun skal bære Gud's barn Jesus.


Dernæst til noget ganske andet, som de ville sige i TV-avisen. Det var Ole, som absolut ikke holder af jul - han var dog iført en nissehue, men han gad ikke være nissemand, for det er alt for hårdt. Det sang han om i "It's hard to be a nissemand", som blev sunget af De nattergale i julekalenderen "The Julekalender" fra 1991.


Med Kirsten på 2. stemme, sang Hanna sin egen sang "Skumringstid". 


Den sidste sang denne eftermiddag fra vore egne atktive blev sunge af Marina. Det er med tekst af Kim Larsen og melodi af Anders og Peter Lund-Madsen, nemlig sangen "Stille i verden".


Så var det igen tid til at grine og synge med på Nellie og Franks dejlige sange.


Vores eftermiddag sluttede med fællessangen "Spurven sidder stum bag kvist"

og naturligvis "Sidste Vise".


Herefter kunne vi ønske ALLE VISEVENNER EN GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR.

Vi glæder os til at se jer igen SØNDAG D. 25. FEBRUAR 2024 KL. 15.00 med temaet "Frit valg"


"Rundt i manegen" 29.10.23

2. koncert her i efteråret bød på en rundtur i manegen. Der var lagt op til, at vi kunne komme rigtig langt omkring med sangene.

Eftermiddagen blev indledt med fællessangen "Det lysner over agres felt" fra Højskolesangbogen.


Jørgen lagde ud med først at spille et lille medley af forskellige melodier, som vi måske, måske ikke fik at høre i løbet af eftermiddagen.


Dernæst fik han selv lov til at åbne manegen med "Gøglervisen" -

Visen stammer fra eventyrspillet Kalifen paa Eventyr, som er skrevet af revyforfatteren og satirikeren Erik Bøgh i 1856. Visen er en satire over den forstillelse og dobbeltspil, der ifølge forfatteren er udbredt blandt alle, der har et ord at sige. De er dog alle amatører i modsætning til de professionelle satiriske kunstnere.

Sangen også findes i Højskolesangbogen.


Når man kommer lidt op i årene er der jo visse ting på ens person, som søger i forskellige retninger, og det sang Gulla om i sangen "Plastikkirurgi" - og det er ikke altid det ender godt, og man kan godt føle sig kørt lidt rundt i manegen bagefter, både med resultatet og økonomisk.


Hanna havde selv skrevet den næste sang, som hed "Vores lille land", der handler om de forskellige årstider.


I ethvert cirkus er der jo forskellige dyr. Elsebeth sang "Hellere være abekat" Sangen stammer fra opretten "Hjerteknuseren" på National Scala i 1921, hvor den blev sunget af Liva Weel.


Kirsten gav os sangen "I morgen".


Ole synes også at man somme tider kan blive kørt lidt rundt i manegen - eller måske nærmere bare frem og tilbage, ligesom i "Hjarnefærgemandens blues" - en sang han selv har skrevet om det at sejle frem og tilbage og frem og tilbage hele dagen.


Den næste sang er især kendt med Al Johnson fra 1928 fra filmen "The singing fool" og senere også sunget af Paul Robeson (2 amerikanske sanger). Den blev på et tidspunkt oversat til dansk af Preben Kaas, og det er naturligvis sangen "Sonny Boy", og den gav Jørgen ganske flot.


Fra "Charlottenlund - Revyen 1934" på teatret Over Stalden, kom den næste sang, som bl.a. er sunget af Erik Påske. Det var "Sådan en aften skulle man være 20 år" der handler om, hvordan små piger kan køre lidt ældre mænd rundt i manegen. Ib fremførte denne sang, hvor han drømte sig 50 år yngre.


Karen Jønsson har skrevet mange sange, og den næste er også en af hendes produktioner. Sangen er skrevet a til spillefilmen En fuldendt gentleman fra 1937.

1992 genskrev Lars H.U.G sangen og gav den dermed fornyet opmærksomhed.

Denne eftermiddag var det Elsebeth som gav nyt liv til sangen "Hvorfor er lykken så lunefuld".


Hanna er også ret produktiv som sangskriver, og havde naturligvis også selv skrevet den næste sang, som hun har kaldt "Og det var den frøken".


1. afdeling sluttede med et ordentligt brag med Elsebeth og Gulla, der for fuld styrke sang Birthe Kjær's "Jeg går aldrig til bal uden trusser"...


Fællessangen var Benny Andersens "Årstiderne" (eller bedre kendt som vasketøj vajer for vinden). 


Efter en velfortjent pause startede 2. afdeling med fællessangen "Blæsten går frisk over Limfjordens vande".


Fra filmen "Midt i en jazztid" fra 1969, sang Gulla om "Dumme Gigolo"


Vi kender jo alle sammen Gertrude fra Solitudevej, som stod i regnvejret og forgæves ventede på Kaj... men hvem var ham Kaj egentlig?? Jo det fortalte Jørgen os om i sangen af samme navn "Kaj fra Solitudevej". 


Sangen "Vinterhåb" var endnu en af Hanna's egne frembringelser.


Normalt er Kirsten en fredelig og sjov pige, men hun beviste, at hun også kan være meget andet i sangen "Humørsvingninger". Hun fremførte flot de forskellige stadier af vrede, ked-af-det og glæde.


Vores klimaforandringer kan også køre os godt rundt i manegen og det kan være svært at finde ud af, hvordan vi skal forholde os til disse. Det har Ole skrevet en sang om, som er kommet til at hedde "Drivhusblues".


Den kendte protestsanger Cæsar kunne også synge andet end på protestsange, og en af dem havde Ib fundet frem. Den handler om "Verdens uheldigste mand" - og den handler virkelig om, hvordan en mand kan blive helt og aldeles snydt og bliver ført rundt i manegen af en kvinde.


Pigerne kan virkelig noget med at føre mændende rundt i manegen, og det fortalte Kirsten os med sangen "Smilende Sussie".


Den sidste sang, som Ole fremførte, var en han - naturligvis fristes vi til at sige - selv har skrevet - og den er kommet til at hedde "Tilværelsen".


John Mogensen skrev sangen "Ursula" som handler om Kaj, der scoorede Ursala for øjnene af alle de andre drenge. Elsebeth har leget med teksten og har selv skrevet en ny tekst til sangen, som nu er kommet til at hedde "Hanibal", der handler om, hvordan hun scoorer ham for næsen af de andre tøser.


Eftermiddagen var ved at gå på hæld, og vi skulle jo sluttte et sted. Det blev gjort med manér af Gulla der sang om, hvordan det gik da "Varde's vilde liv" flyttede fra byen til hovedstaden.


Da det var ved at være aften, sluttede vi med fællessangen "Nu går solen sin vej".

Og naturligvis var det "Sidste Vise" som sluttede hele eftermiddagen af.


En forrygende rundtur i manegen var slut, men vi ses igen SØNDAG D. 26. NOVEMBER KL. 15.00.

Her er temaet "Sikke tider", hvor de aktive får lov at synge lidt, men vi får også besøg af Nellie og Frank Samuelsen fra Visens Venner Helsingør, som vil synge en masse forskellige sjove, alvorlige og finurlige sange for os.

Det er samtidig også den sidste koncert i år, men vi er allerede ved at forberede forårssæsonen 2024, så I kan godt glæde jer til endnu flere fornøjelige eftermiddage.
Noget om kærlighed 24.09.23.

Sommerferien er overstået og vi er igang igen. Denne gang med temaet "Noget om kærlighed"

"Vi startede eftermiddagen med fællessangen "Septembers himmel ".

Herefter fik Marina lov til at starte med at synge en sød vise for os på svensk, nemlig "Høstvise", der er skrevet af Tove Jønsson. Hun er bl.a. også kendt for at have skrevet bøgerne om "Mumitroldene"

Herefter havde vi premiere af en ny visesanger. 

Det er vores "bardame" Pia, som sammen med Ib sang Peter Westh sangen "Min allerbedste ven".

Herefter var der atter en duet, nemlig Elsebeth og Ib, som sang visen om "Anders og Britta".

Ole havde fundet en sang, som han har dedikeret sit nye barnebarn. Sangen er skrevet af Sebastian og hedder "Lille hjerte".

Vores helt egen charmetrold Jørgen, sang sangen "Hallo charmør".

Herefter var det igen Ole's tur med en oldgammel sang, der er skrevet af Harald Bysted og Carl Alstrup. Det var den grusomme historie om "Adelheide von Fürstenfelde".

Marina havde fundet frem til en Cornelis Vreesvijk-vise - "Veronika".

John Mogensen var også repræsenteret og det blev Elsebeth, som sang hans "Sæt dig ned i en vejgrøft"

For at mindes en af vores store sangere, som er død for nylig, havde Ib taget fat i Peter Belli's "Rock and roll".

Jørgen sang en kærlighedssang til en pige/eller måske en gås, nemlig den som er bedst kendt med Max Hansen "Åhh Louise". 

1. halvdel var lige ved at gå helt i fisk, da Gulla og Elsebeth sang "Fisk er godt", som især er kendt fra reklamefilmene om Minna og Gunnar. 

Lige før pausen sang vi "Det løvfald", som er skrevet af er skrevet af Frank Jæger, som et dikt og der er dat musik til af Tony Vejslev.


Efter pausen startede vi med "Hallo-Halli" 

Gulla startede med en oprindelig norsk sang, som også er kendt med Rachel Rastenni - "Tango for 2".

Marina havde fundet Poul Kreb's "Sådan no'en som os".

"Nina kære Nina" af John Mogensen, blev sunget denne eftemiddag af Jørgen.

Kirsten er i øjeblikket lidt vild med en masse tekster, som er skrevet af Ellen Heiberg og med musik af Andy Sundstrøm. Herfra fik vi først "Bli'r der ingenting tilbage" og dernæst "Lykkelig kærlighed".

Så var det igen Ib's tur, og han sang denne gang på engelsk. Det er en sang, som blev kendt med Danny Kaye fra filmen "H.C.Andersen" og senere blev sunget af Eddie Skoller, som også netop er død. Det var sangen "The Ugly Duckling" - på dansk "Den grimme ælling".

Igen var det Jørgens tur, og han havde fundet en Gnags-sang frem - det var "Dit indre univers".

Gulla sang om at det hverken skulle være lille eller stort, men blot "Lige midt imellem" - en gammel bakkesang.

Elsebeth har selv været ved at skrive en tekst til en Edith Piaf-vise. Den er kommet til at hedde "Midsommerfest"

Herefter kom Ole igen på banen med en tekst som han selv har skrevet/oversat på Janis Joplin's "Me and Bobby Mcgee"- på dansk har han kaldt den "Ude igen".

Kirsten sluttede eftermiddagen af med Evert Taube's "Englemarken".

Sidste fællesang var "Sensommervise".


Vi siger atter tak for det store fremmøde, og glæder os til at se jer igen

Søndag d. 29. oktober kl. 15.00 med temaet "Rundt i manegen"Familie m.m. 14.05.2023


Til dette sidste arrangeme at nt i foråret, var vi meget spændte på, hvor mange visevenner, der kom.

Vi var nemllig i meget skarp konkurrence med et forrygende dejligt solskinsvejr og Harry Styles-koncert.


Trods disse konkurrenter, var der alligevel en del visevenner, som trofast mødte op og var med til at vi fik en festlig eftermiddag.


Temaet denne eftermiddag var Familien m.v.


Eftermiddagen blev indledt med fællessangen "Kom maj du søde milde".

Herefter startede hele orkestret og alle sangerne med den kendte Rachel Rastenni sang "Hele vores hus" (Eller Heksedansen, som den også hedder).


Ib fortsatte for fulde gardiner med John Mogensens "Der er fut i fejemøget". Han valgte selv kun at synge, men havde hjælp af hele orkestret med Jørgen på klaver, Ole bas og Kirsten på Trommer.


Gulla sang en sang om, hvordan det kan gå når hun skal i byen og hvergangn skal "Hele familien med" 


Hos Jørgen er der ingen tvivl om, hvem der er favoritten i hans familie - det er naturlig "Mor er den bedste i verden", bl.a. kendt med Victor Cornelius.


Kirsten havde selv for mange år siden skrevet teksten til den næste sang til sin datter. Melodien er skrevet af "Trille". Kirsten har kaldt den "Lille sol".


Elsebeth var kravlet i kedeldragten og sang om at være en "Økologisk landmand".


Marina sang Halfdan Rasmussens "Noget om lykke".


Gulla havde igen været i gemmerne og fundet en vise fra 1938 af Victor Skårup og Sven Gylmark, som bla. er sunget af Hans Kurt. Det var "Ti små snavsede fingre".


Dernæst sang Ib en sang, som er kendt med Buster Larsen "Baby twist" - han fik "hjælp" af Elsebeth med rottehaler - det er også den vise, som er kendt for slutreplikken "Hvem er den beste i verden - MOAR!".


Dernæst var det tid til en noget anderledes udgave af "Roselil og hendes moder", fremført af Marina og Ib - jo tak de var et ømt par.

 

Elsebeth skriver også tekster selv, og denne havde hun selv skreet til sin mors 99/100 års fødselsdag, og den hedder "Sådan".


Ole sluttede første afdeling med en sang, som han også selv har skrevet, og som handler om det at få gæster, eller måske manglende lyst til gæster. Han har kaldt den "Gæstebudsblues". Her var både ham selv på guitar, Jørgen på klaver, Ib på tromme og alle pigerne på kor. - Ja ikke et øje var tørt.


Før pausen sang vi fællessangen "Forsårsdag" 


Vi holdt en kort pause, og startede anden del ud med fællessangen "Ida's sommersang" fra Emil fra Lønneberg.


Vi fik så besøg af 2 søstre, storesøster Gulla og lillesøster Elsebeth, som sang "Min søster og så mig"


I første halvdel havde Jørgen sunget om sin mor, og nu fik vi så en Osvald Helmuth vise, som hedder "Faders vilje". 


For en del år siden var Elsebeth med i en musical her i Horsens og fra denne sang hun "Moses mor".


Ole har et par svogre, og til den ene af dem, hans ex-svoger, havde han skrevet en sang til dennes 50 års fødselsdag, og han havde kaldt den "Midtvejsblues".


Lars Lilholt og Lars Dam Hansen har skrevet en anden udgave af "Solen er så rød mor", og den havde Marina valgt at synge.


Kirsten sang en vise, som handler om, hvordan man hurtigt kan være for god af sig, og sige ja til for meget - den hedder "Hjemme hos mig i entréen".

Jørgen havde fundet en sang frem, som Dirch Passer sang til Perry Knudsen i en cirkusrevy - og det var "Sonnyboy".


Som sagt har Ole flere svogre, og en af de andre har han naturligvis også skrevet en sang til - den hedder "Natpisserblues", og som I kan gætte handler den om at blive ældre og at man skal op flere gange om natten.


Dernæst var det Ib's tur til at fortælle om, hvad der skete da han mødte en pige - det var John Mogensen's "Mig og Margrethe"


Gulla havde fundet en sang, som hedder "En kvinde, en mand" fra 1953.


Kirsten fik lov at slutte eftermiddagen af med Eva Madsen og Leif Sylvester Petersens "Mormors kolonihavehus".


Den sidste fællessang var "Nu går våren gennem Nyhavn".

Vi sluttede naturligvis af med "Sidste Vise".


Herefter rejste en af vores trofaste visevenner, Kaj, sig og takkede for en god eftermiddag, og sagde, det ville blive svært at undvære os helt indtil september, hvor vi har næste koncert.


Ib takkede - men kunne oplyse, at man faktisk kan opleve os allerede

d. 09. juni 2023 kl. 12.30 på Torvet til Horsens Holder.


Dernæst blev alle ønsket en god sommer, og vores første koncert i efterårssæsonen bliver d. 24. september 2023 med temaet "Noget om kærlighed".


Vi ønsker god sommer og glæder os til at se jer igen.Frit valg d. 26.03.2023

En måned er gået og vi skal igen holde koncert for vores dejlige visevenner og andre gæster.


Vi måtte desværre starte med at meddele, at vores aktive viseven Carsten Bruun, desværre er afgået ved døden. 

Carten, var ham, der spillede bas og guitar, og han havde ikke nået at være med ret længe.


Som vanligt startede vi med en fællessang fra Højskolesangbogen -"Årstiderne"


Første afdeling blev indledt af Marina, som sang Alberte's "Lyse nætter".

Gulla tog os med tilbage til "De gode gamle dage".

Jørgen havde været ude at gå en tur, og han fortalte, at "Jeg fandt en sang".

Elsebeth kan godt lide bl.a. Doris Day, og havde fundet en af hendes hit's frem, som på dansk hedder "Drøm en lille drøm".

Dernæst var det Ole's tur. Han har længe syntes, at de sociale medier fylder alt for meget i hverdagen, og det har han - naturligvis - skrevet en sang om, som hedder "Facebook", der fortæller, hvor meget magt dette media kan få over et liv.


Så var det tid til publikum at røre stemmerne, så det blev til fællessangen "Visen om de atten svaner".


Hanna er også en flittig sangskriver, og hun sang en af sine egne viser (som jeg desværre ikke kan huske hvad hedder).


Endnu en over- eller skal vi måske kalde det frit oversagt sang, havde fundet vej til os. Det er Ole, som har haft fingrene i den gamle John Legend sang All of me, og i Ole's oversættelse er den kommet til at hedde "Hele mig".


I en helt anden boldgade havde Gulla fundet en sang om "En lille dreng".


Jørgen syntes hans næste sang passede godt til årstiden, for den hed "Forår ved Mariager Fjord".


Ib sang en vise om nogle elektroniske redskaber, som han og fruen har anskaffet sig derhjemme  og som gør tilværelsen lettere - det er John Nørgaard's "Det ta'r tid". 


Elsebeth sluttede første afdeling med "Balladen om Cecilia Lind".


Fællessangen før pausen blev "Du kom med alt det, der var dig".


Efter pausen indledte vi med fællessangen "Gi' os lyset tilbage".


Ib fik lov at starte 2. halvdel og han har tit undret sig over, om nogle af de store komponister i verdenshistorien har haft de samme kvaler som han selv. Det sang han om i visen "Skifted Beethoven aldrig bleer".


Marina sang visen "Han kom hjem".


Dernæst fortalte Gulla om, hvordan det kan gå når "Åh den ligger derhjemme".


Endnu en tekst har fundet vej fra Ole's kringlede hjerne og til hans guitar, og det er blevet til teksten "Dengang du skred", som handler om alle de ting konen tog med sig, da de gik hver til sit (men bare rolig Kirsten og ham bor stadig sammen - hun var bare syg denne eftermiddag)


Som næste fællessang var det "Det er i dag et vejr".


Preben Kaas har sunget en sang, "Åh babe", og den gav Elsebeth os hendes flotte bud på.


Dernæst var det igen Hanna's tur. Hun sang en vise, som hun selv har skrevet til sit barnebarns konfirmation. Den handler bl.a. om at gå ud i verden og møde den med åbent sind.


Jørgen havde set en flot pige, som han var brændt lidt varm på -d et var "Mona Lisa".


Ib havde åbenbart også fundet en pige, som han kunne lide, men hun brændte ham vist af, da hun rejste sin vej. Det var naturligvis "Alice" -Smokie's gamle hit, dog på dansk.


Marina fik lov at slutte koncerten med sangen "Frit land", som er skrevet af den unge sangskriver Carl Emil Petersen.


Sidste fællessang fra højskolesangbogen blev "Fortabt er jeg stadig".

Dernæst en tak til alle de aktive, og naturligvis "Sidste Vise" til at gå hjem på.


Næste viseeftermiddag bliver d. 14. maj 2023 kl. 15.00 med teamet "Familie med mere".Bakkesang og værtshusstemning d. 26.02.2023

 Denne eftermiddag, kunne vi hænge den røde lygte ud - hvis vi havde haft én! Vi havde nemlig fuldt hus af visevenner og gæster.. Der var gæster fra nær og fjern. Vi havde bl.a. besøg af 3 af vores visevenner fra Visens Venner Holstebro. Sikke dejligt, og sikke en dejlig stemning.

Temaet var Bakkesang og Værtshusstemning.


Eftermiddagen blev indledt af alle de aktive som sang "Musik i Gården" - så var stemningen lagt.

Vi startede med fællessangen "De tre musikanter" (den som Kurt Ravn synger som Røde i Matador).

Herefter lagde Ib ud med De Gylne Løvers "Vores værtshus"

Gulla tog os med tilbage til 1942 og sang Olga Svendsens "Mit Klampenborg"

Elsebeth sang om "Dengang jeg var lille" af Kim Larsen

Hannah spillede selv guitar til "Pige træd varsomt"

I rigtig bakkekjole sang Lena "Kom hjem til lillemor på Lyngbyvej"

Jørgen kan jo mere end spille klaver. Han kan jo også godt lide at "skyde lidt med pigerne", og sang naturligvis "Hallo Charmør".

Marina var også taget i Bakkens Hvile og gav os "Køb blomster".

Endnu en revyvise havde fundet vej til eftermiddagen. Det var en vise fra Helsingørrevyen 1964, sunget af Cleo, men denne eftermiddag af Gulla - "Min indre stemme"

Herefter stod Ib igen på scenen og denne gang med "Når jeg står ved en bar"

Marina sluttede 1. afdeling med "Blomstrende jasminer"

Som fællessang var det "Hjemmebrænderiet".


Efter en kort pause, startede vi 2. afdeling med !´"Tørresnoren"

Marina indledte afdelingen med "Pigen og Søndenvinden"

Som vi ved, er Jørgen glad for en nu afdød komponist Bjarne Haahr, og han har skrevet visen "Ved stambordet"

Så kom vi retur til Bakkens Hvile, og nu blev det sørme lidt småerotisk. Lena sang om "Kyskhedsbæltet".

Helt akapella (uden musikledsagelse) sang Elsebeth ganske flot "Madonna".

Hannah skriver også selv sine sange, og hun har selv skrevet "Posedamen".

Hun os også "Jeg er zigøjner", som alle kunne synge med på.

PH - Poul Henningsen - kunne foruden at designe lamper og lave arkitektoniske ting- også skrive tekster. Han har skrevet "Ølhunden glammer", som Jørgen sang for os.

Lena sang dernæst "I den gamle pavillon"

Elsebeth havde også en flot bakkesangerindekjole på, og hun sang om "Søndergades lille Mona Lisa"

Gulla havde været ude og købe en flot stråhat med blomster og sang om "Sommerhatten".

Sidste solistoptræden var Ib med "Kærlighed ved sidste blik" af Peter Vesth.

Alle de aktive sluttede med "Sønderboulevard" og den sidste fællessang var "Åh, disse minder".

Efter en tak til alle de aktive, og en masse flotte klapsalver, blev det tid til at slutte med "Sidste Vise".


Vi siger tak til alle for det flotte fremmøde og den fantastiske stemning I var med til at skabe. Vi håber vi ses igen til næste arrangement d. 26.03. med temaet "Frit valg".